2010-02-22 12:49:52• hírek • Szatmar.ro

Kilenc emberrel sem lehet legyőzni az Intert

Óriásit küzdött a hétvégén az olasz címvédő, de fogy az előnye.

Az olasz SerieA hétvégi fordulójának nyertese a Roma és a Milan, amely csapatok közelebb kerültek a listavezető Interhez. A címvédő azonban elképesztő meccset vívott és végül az egy pontnak is örülhetett. A 31. percben ugyanis egy könyöklésért Samuel megkapta második sárgáját, hét perccel később pedig Cordoba is mehetett zuhanyozni, miután ő is megkapta második lapját. A Sampdoria ilyen körülmények között még helyzetet se tudott kialakítani, ráadásul miután a 73. percben a vendégektől Pazzini is mehetett zuhanyozni, Eto'o került ziccerbe, de Storari hatalmasat védett.

Kihasználta az Inter botlását a Roma, amely Vucsinics góljával legyőzte a Cataniát, valamint a Milan, amely Borriello és Pato találataival könnyedén verte a Barit. Valamivel izgalmasabb meccset vívott a Juventus Bolognában, ahol Diego találatát Buscé előbb egalizálta, Candreva góljára azonban a hazaiaknak már nem volt válaszuk. Azért, mert egy ízben a kapufát találták el, egyszer pedig a gólvonalról mentettek a védők.

Az Inter (55) előnye öt pontra olvadt a Roma (50) és nyolcra a Milan (48, amely egy meccsel kevesebbet játszott) előtt, őket a Juventus (41), a Napoli, a Sampdoria és a Palermo (40) követi.

Eredmények:

Genoa - Udinese 3-0
Inter - Sampdoria 0-0
Roma - Catania 1-0
Atalanta - Chievo 0-1
Bologna - Juventus 1-2
Palermo - Lazio 3-1
Fiorentina - Livorno 2-1
Siena - Napoli 0-0
Cagliari - Parma 2-1
Bari - Milan 0-2

Tönkreverte a Real Madrid a „Sárga tengeralattjárót"

A spanyol Primera Divisionban helyre állt a világ rendje, mind a Barcelona, mind a Real Madrid kiütéses győzelmet aratott. A sort a katalánok kezdték, akik Iniesta, Henry, Marquez és Thiago góljaival okoztak kellemetlen estét a Santander drukkereinek. A Real Madrid sem akart elmaradni a sorból és szintén négy gólos különbséggel küldte haza a Villarrealt. Az első félidő a pontrúgásokról szólt: előbb Ronaldo volt eredményes szabadrúgásból, majd Kaka tizenegyesből, ezt követően pedig Senna szépített szintén szabadrúgásból. A második félidő Higuain növelte csapata előnyét, majd Nilmar szépített ismét. Messze volt még a meccs vége, Higuain és Kaka is duplázott, végül pedig Alonso állította be a végeredményt - egy újabb tizenegyesből.

Megszakadt a Mallorca nagy sorozata, a szigetlakók első alkalommal nem tudtak nyerni odahaza az idei szezonban, pedig Mario révén vezetést szereztek a Sevilla ellen. Az andalúzok azonban még ettől sem ijedtek meg, Navas, Dragutinovics és Perotti révén fordítani tudtak.

A Barcelona (58) őrzi két pontos előnyét a Real Madriddal szemben (56), aValencia (43) és a Sevilla (42) egyre inkább leszakadt.

Eredmények:
Deportivo la Coruna
- Xerez 2-1
Barcelona - Santander 4-0
Mallorca - Sevilla 1-3
Malaga - Espanyol 2-1
Athletic Bilbao - Tenerife 4-1
Osasuna - Valladolid 1-1
Zaragoza - Gijon 1-3
Almeria - Atletico Madrid 1-0
Real Madrid - Villarreal 6-2

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: